Centre Kepler

Psicologia · Altes Capacitats · Formació

El Centre Kepler és un espai de psicologia i formació, especialitzat en l'atenció a nens i joves amb altes capacitats intel·lectuals i a les seves famílies.

A través del diagnòstic, la orientació individual i familiar, l'elaboració de materials didàctics i la coordinació amb els centres educatius promovem que els alumnes amb altes capacitats intel·lectuals també rebin el que tots els alumnes mereixen: una educació estimulant, adaptada a les seves necessitats personals i acadèmiques, que els permeti desenvolupar al màxim les seves habilitats.

foto1

Al Centre Kepler comptem amb dos serveis relativament diferenciats:

 • Tallers i formació:

  Oferim activitats extraescolars per a alumnes a partir dels 5 anys, on podran divertir-se aprenent amb activitats, construccions, experiments i jocs. Matemàtiques, Robòtica, Creació de Videojocs, Invents programables, Creativit-Art, Física, Invents i Experiments... tot un món d'oportunitats per descobrir junts el fascinant món que ens envolta! Un cap de setmana al mes i durant els mesos de gener i juliol, duem a terme activitats puntuals i cursos monogràfics sobre temes específics (Electrònica, Creació 3D, Robòtica, Aerodinàmica...). Per últim, durant les vacances d'estiu i de Nadal, oferim Casal de Nadal i Casal d'Estiu científics i tecnològics.

 • Psicologia:

  Des del servei de psicologia, especialitzat en l'atenció en nens i joves amb altes capacitats intel·lectuals es du a terme una atenció integral a les necessitats personals, familiars i educatives d'aquests alumnes. Avaluació diagnòstica, orientació familiar, assessorament acadèmic, intervenció psicoterapèutica individual i coordinació educativa.

  foto2

  Complementem la nostra activitat amb tallers que combinen recursos dels dos serveis, com és la oferta de tècniques d'estudi (en què es coordinen sessions d'organització i planificació de l'estudi amb reforç escolar) i els Tallers Flexibles, adreçat a alumnes que es beneficien d'una intervenció psicoterapèutica en habilitats interpersonals a través de tallers lúdics en petit grup.

  Tot això, amb un únic objectiu: oferir als nens i joves amb altes capacitats intel·lectuals un entorn de suport ple d'oportunitats per divertir-se aprenent!