Tallers i activitats

Extraescolars · Puntuals · Casals

Tallers extraescolars 18-19

Cada tarda entre setmana i els dissabtes al matí, la ciència i la tecnologia envaeixen el Centre Kepler! Videojocs, robòtica, programació, experiments... Tallers extraescolars on alumnes a partir de 5 anys poden compartir interessos, aprendre i, sobretot, divertir-se descobrint i experimentant amb el món que els envolta!


foto robòtica 5-7

Robòtica (5-7 anys)

Ens iniciem en la robòtica educativa amb materials de LEGO, FischerTechnik, Robotis i molts més! Aprenem lògica, matemàtiques, enginyeria, ciència i informàtica alhora que ens divertim muntant i programant robots!

foto robòtica 8-10

Robòtica (8-10 anys)

Posem en pràctica l'enginy i la intuïció per fer realitat robots que compleixin reptes de tot tipus! Des de girar, seguir línies o utilitzar sensors fins a construir animals robòtics, cotxes, telefèrics o batalles de robots!

foto robòtica +11

Robòtica (+11)

Molt més que robòtica en la preparació de la competició internacional First LEGO League, que combina robòtica, recerca científica i treball en equip! Creativitat, innovació, competició, reptes tecnològics... una experiència sorprenent!


foto invents i experiments 5-7

Invents i experiments (5-7 anys)

Descobriments quotidians per iniciar-nos en la física, la química o la biologia de forma intuïtiva, amena i experimental. Plantes, animals, fenòmens naturals, astronomia... posem a prova el món que ens envolta de la forma més divertida: investigant!

foto invents i experiments 8-10

Invents i experiments (8-10 anys)

Projectes d’investigació que ens apropen al funcionament de la natura! Seguint el mètode científic i la nostra imaginació, dissenyem, construïm i portem a la pràctica creacions i experiments científics sorprenents sobre biologia, geologia, química o física!

foto invents programables 8-10

Invents programables (8-10 anys)

Combinem la tecnologia, la programació informàtica, l'electrònica i la imaginació per dissenyar i crear màquines! Fem videojocs, programem sistemes electrònics i ens convertim en makers, reutilitzant tot tipus de materials per donar vida als projectes tecnològics més sorprenents!

foto invents programables +11

Invents programables (+11)

Ideem i fem realitat els nostres propis videojocs, animacions, construccions electròniques o aplicacions. Ens endinsem en la programació informàtica, les matemàtiques i l’electrònica per adquirir les nocions bàsiques per desenvolupar els invents tecnològics que ens proposem!

foto propostes

Feu-nos propostes!

Si els nostres horaris o interessos no s'adapten a les vostres necessitats, digueu-nos-ho i intentarem, en la mesura del possible, canviar els tallers de dia o obrir grups nous.

* Aquests tallers són de periodicitat quinzenal.

Consulteu tota la informació dels tallers aquí. Per qualsevol dubte o per realitzar inscripcions, envieu-nos un correu a info@centrekepler.com amb el full d'inscripció omplert i espereu la nostra confirmació.

Podeu consultar també la nostra política d'activitats.

Tallers puntuals

Un dissabte a la tarda de cada mes, el Centre Kepler obre per seguir apropant la ciència i la tecnologia a encara més nens i nenes!

Activitats puntuals monogràfiques d’1,5h (2 torns cada tarda: torn 1 de 16-17:30h / torn 2 de 18-19:30h) per a màxim 18 participants de 5-12 anys. Ens apropem a l’aerodinàmica, la creació 3D, el desenvolupament de videojocs, la robòtica, l’electrònica o la química a través d’explicacions pràctiques, reptes, construccions i experiments!

Tallers puntuals 1r trimestre:


foto taller puntual 1r trimestre octubre

Músi-ciència!

Sabeu que la música amaga molta ciència? Descobrirem com hi sentim, què és una freqüència d’ona, per què hi ha tons més greus i més aguts o què és un acord... amb les nostres pròpies mans: creant i observant com sonen tot tipus d’instruments!


foto taller puntual 1r trimestre novembre

Llengua de signes!

La llengua de signes és curiosa, fascinant i molt divertida d’aprendre! Una parlant de Llengua de Signes Catalana ens prepara el concurs més emocionant per conèixer la sordesa i endinsar-nos en la llengua de signes!foto taller puntual 1r trimestre desembre

Fàbrica Robòtica!

Posem els robots a treballar! Veniu a crear una simulació en miniatura i robotitzada d'una fàbrica i del mode de producció en cadena! Recrearem les diferents parts d'una planta de muntatge i entendrem com i perquè els robots han impulsat la indústria.

Consulteu tota la informació aquí per qualsevol dubte o per realitzar inscripcions, envieu-nos un correu a info@centrekepler.com

Casals

Durant les vacances d’estiu i de Nadal, segueixen les aventures científiques al Centre Kepler!

Activitats de física, matemàtiques, robòtica, astronomia, enginyeria, ciències naturals o química, tallers en petit i gran grup, activitats d’interior i exterior, sortida setmanal... un espai de trobada i diversió per a petits aficionats a la ciència i la tecnologia!

Casal de Nadal 2018: Nadal de conteAquest Nadal, el Centre Kepler organitzem un casal encarat a gaudir de la màgia dels contes, però també a aprendre de la ciència que podem trobar-hi. A través de jocs i activitats col·lectives, trobarem punts de connexió entre el món de la fantasia i el de la tecnologia.

Tot un món de possibilitats, vine a descobrir-ho!


Consulta tota la informació.

Edat: De 5 a 14 anys (es faran diversos grups en funció de l'edat durant part de les activitats)

Horari: De 9:00 a 13:00 (acollida 8:00-14:00 sota demanda)

Import:
  • Torn 1: 27-28 de desembre de 2018: 80€ (2 dies)
  • Torn 2: 2-4 de gener de 2019: 110€ (3 dies)


Inscripció: Ompliu el full d'inscripció i envieu-lo a info@centrekepler.com. Espereu la nostra confirmació de la plaça abans d'efectuar el pagament.

Per qualsevol dubte: Consulteu tota la informació.
info@centrekepler.com / 93 205 08 76

Suport Individual

Reforç i ampliació de matemàtiques, física, química, biologia, filosofia i llengües. Les classes individuals de reforç / ampliació són un espai on revisar i aclarir dubtes sobre els continguts escolars, així com també per aprofundir en aquells aspectes en els quals l’alumne demostra un especial interès.

És impossible aprendre allò que no interessa.

Al Centre Kepler ens centrem en la docència de forma planera i progressiva, adaptant-nos a les necessitats i dificultats específiques de cada alumne i posant especial èmfasi en la comprensió i l'assimilació dels conceptes a través de la reflexió i la el descobriment autònom.

  • Professors llicenciats en carreres de ciències

  • Flexibilitat horària

  • Format individual o en grups molt reduïts

  • Classes amenes i divertides

  • Seguiment individualitzat

Per aquells alumnes que els calgui introduir o reforçar aspectes de tècniques i hàbits d’estudi, plantegem projectes d’ampliació i aprofundiment. Aquesta modalitat, en què l’alumne desenvolupa una investigació sota el guiatge (de continguts i metodològic) de l’equip docent i psicològic del centre, els permet adquirir estratègies acadèmiques a través de la pràctica i alhora que aprenen sobre una temàtica del seu interès.