Tallers i activitats

Extraescolars · Puntuals · Casals

Tallers extraescolars

Cada tarda entre setmana i els dissabtes al matí, la ciència i la tecnologia envaeixen el Centre Kepler! Videojocs, robòtica, programació, experiments... Tallers extraescolars on alumnes a partir de 5 anys poden compartir interessos, aprendre i, sobretot, divertir-se descobrint i experimentant amb el món que els envolta!


foto robòtica 5-7

Robòtica (5-7 anys)

Ens iniciem en la robòtica educativa amb materials de LEGO, FischerTechnik, Robotis i molts més! Aprenem lògica, matemàtiques, enginyeria, ciència i informàtica alhora que ens divertim muntant i programant robots!

foto robòtica 8-10

Robòtica (8-10 anys)

Posem en pràctica l'enginy i la intuïció per fer realitat robots que compleixin reptes de tot tipus! Des de girar, seguir línies o utilitzar sensors fins a construir animals robòtics, cotxes, telefèrics o batalles de robots!

foto robòtica +11

Robòtica (+11)

Molt més que robòtica en la preparació de la competició internacional First LEGO League, que combina robòtica, recerca científica i treball en equip! Creativitat, innovació, competició, reptes tecnològics... una experiència sorprenent!

foto invents i experiments 5-7

Invents i experiments (5-7 anys)

Descobriments quotidians per iniciar-nos en la física, la química o la biologia de forma intuïtiva, amena i experimental. Plantes, animals, fenòmens naturals, astronomia... posem a prova el món que ens envolta de la forma més divertida: investigant!

foto invents i experiments 8-10

Invents i experiments (8-10 anys)

Projectes d’investigació que ens apropen al funcionament de la natura! Seguint el mètode científic i la nostra imaginació, dissenyem, construïm i portem a la pràctica creacions i experiments científics sorprenents sobre biologia, geologia, química o física!

foto invents programables 8-10

Invents programables (8-10 anys)

Combinem la tecnologia, la programació informàtica, l'electrònica i la imaginació per dissenyar i crear màquines! Fem videojocs, programem sistemes electrònics i ens convertim en makers, reutilitzant tot tipus de materials per donar vida als projectes tecnològics més sorprenents!

foto invents programables +11

Invents programables (+11)

Ideem i fem realitat els nostres propis videojocs, animacions, construccions electròniques o aplicacions. Ens endinsem en la programació informàtica, les matemàtiques i l’electrònica per adquirir les nocions bàsiques per desenvolupar els invents tecnològics que ens proposem!

foto taller flexible

Taller flexible

Continguts flexibles i metodologia flexible per convertir-nos en persones flexibles! Taller psicològic d’interacció grupal i habilitats socials vehiculat a través dels interessos dels participants. Més informació

foto propostes

Feu-nos propostes!

Si els nostres horaris o interessos no s'adapten a les vostres necessitats, digueu-nos-ho i intentarem, en la mesura del possible, canviar els tallers de dia o obrir grups nous.

* Aquests tallers són de periodicitat quinzenal.

Consulteu tota la informació dels tallers aquí. Per qualsevol dubte o per realitzar inscripcions, envieu-nos un correu a info@centrekepler.com amb el full d'inscripció omplert i espereu la nostra confirmació.

Podeu consultar també la nostra política d'activitats.

Tallers puntuals

Un dissabte a la tarda de cada mes, el Centre Kepler obre per seguir apropant la ciència i la tecnologia a encara més nens i nenes!

Activitats puntuals monogràfiques d’1,5h (2 torns cada tarda: torn 1 de 16-17:30h / torn 2 de 18-19:30h) per a màxim 18 participants de 5-12 anys. Ens apropem a l’aerodinàmica, la creació 3D, el desenvolupament de videojocs, la robòtica, l’electrònica o la química a través d’explicacions pràctiques, reptes, construccions i experiments!

Tallers puntuals 1r trimestre:


foto taller puntual 1r trimestre octubre

Robots a la fira

Benvinguts a la primera fira robòtica! Voleu pescar un aneguet? O potser preferiu un joc de punteria? Creem les nostres pròpies atraccions, totes elles robotitzades i, després… A divertir-se!

foto taller puntual 1r trimestre novembre

Mecànica aeroespacial

Els viatges a l'espai són apassionants! Sabeu com és un coet per dins? Quines parts són essencials per l'enlairament? Descobrirem això i moltes més curiositats en aquesta missió tan espacial!

foto taller puntual 1r trimestre desembre

Videojocs clàssics

Recuperem els grans clàssics del món dels videojocs com en Mario Bros, Pacman, jocs de marcians... Tots hi hem jugat, i ara ha arribat l'hora d'aprendre a programar-los! Què millor que jugar als nostres propis videojocs?

Consulteu tota la informació aquí per qualsevol dubte o per realitzar inscripcions, envieu-nos un correu a info@centrekepler.com

Casals

Durant les vacances d’estiu i de Nadal, segueixen les aventures científiques al Centre Kepler!

Activitats de física, matemàtiques, robòtica, astronomia, enginyeria, ciències naturals o química, tallers en petit i gran grup, activitats d’interior i exterior, sortida setmanal... un espai de trobada i diversió per a petits aficionats a la ciència i la tecnologia!

Casal d'estiu 2017: Els secrets de la vida


El Planeta Terra és, pel que sabem fins ara, l’únic de tot l’Univers que alberga vida. Però... què és i com es va originar això que anomenem “vida”? Com s’ha evolucionat de les primeres formes a la biodiversitat actual? Sabíeu que la natura està farcida d’elements matemàtics i fenòmens físics?

La vida és tot un misteri...! Aquest estiu, descobrirem els ecosistemes més sorprenents, ens endinsarem en terrenys desconeguts i analitzarem la vida des de la tecnologia i la ciència, a través de jocs, programació, robòtica i molt més!


Consulta tota la informació.

Places exhaurides en totes les setmanes, consulteu-nos per saber la disponibilitat de les tardes de juliol.

 • Setmana 1 - Expedició submarina: 26-30 de juny - EXHAURIDES
 • Setmana 2 - Supervivència al desert: 3-7 de juliol - EXHAURIDES
 • Setmana 3 - La ciutat oculta: 10-14 de juliol - EXHAURIDES
 • Setmana 4 - Aventura polar: 17-21 de juliol - EXHAURIDES
 • Setmana 5 - Selves i jungles: 24-28 de juliol - EXHAURIDES
 • Setmana 6 - Vida extrema I: 28 d'agost - 1 de setembre - EXHAURIDES
 • Setmana 7 - Vida extrema II: 4-8 de setembre - EXHAURIDES

Edat: De 5 a 14 anys (es faran diversos grups en funció de l'edat durant part de les activitats)

Horari: De 9:00 a 13:00 (dilluns-divendres, acollida 8:00-14:00 sota demanda)

Import: 150€/setmana (10% de descompte (135€) si heu fet extraescolars mensuals 2016-17 al Centre Kepler o s'inscriu més d'un germà)

Inscripció: Ompliu el full d'inscripció i envieu-lo a info@centrekepler.com. Espereu la nostra confirmació de la plaça abans d'efectuar el pagament.

Per qualsevol dubte: Consulteu tota la informació.
info@centrekepler.com / 93 205 08 76

Suport Individual

Reforç i ampliació de matemàtiques, física, química, biologia, filosofia i llengües. Les classes individuals de reforç / ampliació són un espai on revisar i aclarir dubtes sobre els continguts escolars, així com també per aprofundir en aquells aspectes en els quals l’alumne demostra un especial interès.

És impossible aprendre allò que no interessa.

Al Centre Kepler ens centrem en la docència de forma planera i progressiva, adaptant-nos a les necessitats i dificultats específiques de cada alumne i posant especial èmfasi en la comprensió i l'assimilació dels conceptes a través de la reflexió i la el descobriment autònom.

 • Professors llicenciats en carreres de ciències

 • Flexibilitat horària

 • Format individual o en grups molt reduïts

 • Classes amenes i divertides

 • Seguiment individualitzat

Per aquells alumnes que els calgui introduir o reforçar aspectes de tècniques i hàbits d’estudi, plantegem projectes d’ampliació i aprofundiment. Aquesta modalitat, en què l’alumne desenvolupa una investigació sota el guiatge (de continguts i metodològic) de l’equip docent i psicològic del centre, els permet adquirir estratègies acadèmiques a través de la pràctica i alhora que aprenen sobre una temàtica del seu interès.