Tallers i activitats

Extraescolars · Puntuals · Casals

Tallers extraescolars 19-20

Cada tarda entre setmana i els dissabtes al matí, la ciència i la tecnologia envaeixen el Centre Kepler! Videojocs, robòtica, programació, experiments... Tallers extraescolars on alumnes a partir de 5 anys poden compartir interessos, aprendre i, sobretot, divertir-se descobrint i experimentant amb el món que els envolta!


foto robòtica 5-7

Robòtica (5-7 anys)

Ens iniciem en la robòtica educativa amb materials de LEGO, FischerTechnik, Robotis i molts més! Aprenem lògica, matemàtiques, enginyeria, ciència i informàtica alhora que ens divertim muntant i programant robots!

foto robòtica 8-10

Robòtica (8-10 anys)

Posem en pràctica l'enginy i la intuïció per fer realitat robots que compleixin reptes de tot tipus! Des de girar, seguir línies o utilitzar sensors fins a construir animals robòtics, cotxes, telefèrics o batalles de robots!

foto robòtica +11

Robòtica FLL (+11)

Molt més que robòtica en la preparació de la competició internacional First LEGO League, que combina robòtica, recerca científica i treball en equip! Creativitat, innovació, competició, reptes tecnològics... una experiència sorprenent!


foto invents i experiments 5-7

Invents i experiments (5-7 anys)

Descobriments quotidians per iniciar-nos en la física, la química o la biologia de forma intuïtiva, amena i experimental. Plantes, animals, fenòmens naturals, astronomia... posem a prova el món que ens envolta de la forma més divertida: investigant!

foto invents i experiments 8-10

Invents i experiments (8-10 anys)

Projectes d’investigació que ens apropen al funcionament de la natura! Seguint el mètode científic i la nostra imaginació, dissenyem, construïm i portem a la pràctica creacions i experiments científics sorprenents sobre biologia, geologia, química o física!

foto invents programables 8-10

Invents programables (8-10 anys)

Combinem la tecnologia, la programació informàtica, l'electrònica i la imaginació per dissenyar i crear màquines! Fem videojocs, programem sistemes electrònics i ens convertim en makers, reutilitzant tot tipus de materials per donar vida als projectes tecnològics més sorprenents!

foto invents programables +11

Invents programables (11+)

Ideem i fem realitat els nostres propis videojocs, animacions, construccions electròniques o aplicacions. Ens endinsem en la programació informàtica, les matemàtiques i l’electrònica per adquirir les nocions bàsiques per desenvolupar els invents tecnològics que ens proposem!

foto propostes

Feu-nos propostes!

Si els nostres horaris o interessos no s'adapten a les vostres necessitats, digueu-nos-ho i intentarem, en la mesura del possible, canviar els tallers de dia o obrir grups nous.

Consulteu tota la informació dels tallers aquí. Per qualsevol dubte o per realitzar inscripcions, envieu-nos un correu a info@centrekepler.com amb el full d'inscripció omplert i espereu la nostra confirmació.

Podeu consultar també la nostra política d'activitats.

Tallers puntuals

Un dissabte a la tarda de cada mes, el Centre Kepler obre per seguir apropant la ciència i la tecnologia a encara més nens i nenes!

Activitats puntuals monogràfiques d’1,5h (2 torns cada tarda: torn 1 de 16-17:30h / torn 2 de 18-19:30h) per a màxim 18 participants de 5-12 anys. Ens apropem a l’aerodinàmica, la creació 3D, el desenvolupament de videojocs, la robòtica, l’electrònica o la química a través d’explicacions pràctiques, reptes, construccions i experiments!

Tallers puntuals 3r trimestre:


foto taller puntual 3r trimestre abril

Experimeteo!

Heu fet mai de meteoròlegs? És el vostre espai preferit de la televisió? Sentiu a parlar d’anticiclons i us tremolen les cames? Acompanyeu-nos en l’aventura d’esdevenir homes i dones del temps creant els nostres propis estris de mesura!


foto taller puntual 3r trimestre maig

Robòtica espacial!

5, 4, 3, 2, 1, ignició! Comença l’aventura! Coets, satèl·lits i rovers exploradors, són alguns dels enginys que ens ajuden a aconseguir-ho. En descobrirem els secrets tot construint-ne alguns. Ens acompanyeu?
foto taller puntual 3r trimestre març

Camuflatge!

Insectes pal o fulla, serps, òlibes, rajades i escórpores. Els heu vist? No? Sabeu com s’ho fan per amagar-se? Descobrirem les tècniques d’aquests i d’altres animals per passar desapercebuts en l’entorn. Podríem fer-ho a la ciutat?


Consulteu tota la informació aquí per qualsevol dubte o per realitzar inscripcions, envieu-nos un correu a info@centrekepler.com

Casals

Durant les vacances d’estiu i de Nadal, segueixen les aventures científiques al Centre Kepler!

Activitats de física, matemàtiques, robòtica, astronomia, enginyeria, ciències naturals o química, tallers en petit i gran grup, activitats d’interior i exterior, sortida setmanal... un espai de trobada i diversió per a petits aficionats a la ciència i la tecnologia!

Casal d'estiu 2019: Estiu de cineLes grans aventures cinematogràfiques de tots els temps traspassen la gran pantalla i aterren al Centre Kepler! Vine a viure un estiu de cine! Ens endinsarem en pel·lícules de tot tipus per mirar-les des de tots els costats! Com ens fan sentir? Com es fan? I els efectes especials? Podrien passar en realitat? Podem fer-ne nosaltres?

Tot un món de possibilitats, vine a descobrir-ho!


Consulta tota la informació.

Edat: De 5 a 14 anys (es faran diversos grups en funció de l'edat durant part de les activitats)

Horari: De 9:00 a 13:00 (acollida 8:00-14:00 sota demanda)

Import:150€/setmana (130€ la setmana 1) (10% de descompte (135€/117€) si heu fet extraescolars mensuals 2018-19 al Centre Kepler o s'inscriu més d'un germà)

Setmanes:
 • Setmana 1 (25 Juny – 28 Juny): Por i terror
 • Setmana 2 (1 Juliol – 5 Juliol): Ciència-ficció
 • Setmana 3 (8 Juliol – 12 Juliol): Fantàstic
 • Setmana 4 (15 Juliol – 19 Juliol): Aventures
 • Setmana 5 (22 Juliol – 26 Juliol): Històric
 • Setmana 6 (29 Juliol – 2 Agost): Comèdia
 • Setmana 7 (2 Setembre – 6 Setembre): Metacinema


Inscripció: Ompliu el full d'inscripció i envieu-lo a info@centrekepler.com. Espereu la nostra confirmació de la plaça abans d'efectuar el pagament.

Per qualsevol dubte: Consulteu tota la informació.
info@centrekepler.com / 93 205 08 76

Suport Individual

Reforç i ampliació de matemàtiques, física, química, biologia, filosofia i llengües. Les classes individuals de reforç / ampliació són un espai on revisar i aclarir dubtes sobre els continguts escolars, així com també per aprofundir en aquells aspectes en els quals l’alumne demostra un especial interès.

És impossible aprendre allò que no interessa.

Al Centre Kepler ens centrem en la docència de forma planera i progressiva, adaptant-nos a les necessitats i dificultats específiques de cada alumne i posant especial èmfasi en la comprensió i l'assimilació dels conceptes a través de la reflexió i la el descobriment autònom.

 • Professors llicenciats en carreres de ciències

 • Flexibilitat horària

 • Format individual o en grups molt reduïts

 • Classes amenes i divertides

 • Seguiment individualitzat

Per aquells alumnes que els calgui introduir o reforçar aspectes de tècniques i hàbits d’estudi, plantegem projectes d’ampliació i aprofundiment. Aquesta modalitat, en què l’alumne desenvolupa una investigació sota el guiatge (de continguts i metodològic) de l’equip docent i psicològic del centre, els permet adquirir estratègies acadèmiques a través de la pràctica i alhora que aprenen sobre una temàtica del seu interès.