Activitats: Les activitats extraescolars ja són presencials! · Psicologia: Atenem presencialment i per videotrucada.

Centre Kepler

Psicologia · Altes Capacitats · Formació

El Centre Kepler és un espai de psicologia i formació, especialitzat en l'atenció a nens i joves amb altes capacitats intel·lectuals i a les seves famílies.

A través del diagnòstic, la orientació individual i familiar, l'elaboració de materials didàctics i la coordinació amb els centres educatius promovem que els alumnes amb altes capacitats intel·lectuals també rebin el que tots els alumnes mereixen: una educació estimulant, adaptada a les seves necessitats personals i acadèmiques, que els permeti desenvolupar al màxim les seves habilitats.

foto1

Al Centre Kepler comptem amb dos serveis relativament diferenciats:

 • Tallers i formació:

  Oferim activitats extraescolars per a alumnes a partir dels 5 anys, on podran divertir-se aprenent amb activitats, construccions, experiments i jocs. Matemàtiques, Robòtica, Creació de Videojocs, Invents programables, Física, Invents i Experiments... tot un món d'oportunitats per descobrir junts el fascinant món que ens envolta! Un cap de setmana al mes, duem a terme activitats puntuals sobre temes específics (Electrònica, Creació 3D, Robòtica, Aerodinàmica...). Durant les vacances d'estiu i de Nadal, oferim Casal de Nadal i Casal d'Estiu científics i tecnològics.

 • Psicologia:

  Des del servei de psicologia, especialitzat en l'atenció en nens i joves amb altes capacitats intel·lectuals es du a terme una atenció integral a les necessitats personals, familiars i educatives d'aquests alumnes. Avaluació diagnòstica, orientació familiar, assessorament acadèmic, intervenció psicoterapèutica individual i coordinació educativa.

  foto2

  Els dos serveis del Centre Kepler coordinen els seus recursos, oferint supervisió i seguiment psicològic dels alumnes que assisteixen als tallers i acompanyament en habilitats socials, gestió emocional o tècniques d’estudi..

  Tot això, amb un únic objectiu: oferir als nens i joves amb altes capacitats intel·lectuals un entorn de suport ple d'oportunitats per divertir-se aprenent!


Equip de Psicologia

Maria Beltran

Coordinació de Psicologia

Natàlia Ibáñez

Psicologia

Patrícia Muñoz

Psicologia

Equip d'Activitats

Carla Blasco

Coordinació d'Activitats

Jordi Borràs

Activitats

Calendari

Multimèdia

Aquí trobareu les col·laboracions que hem fet al Centre Kepler als diferents mitjans audiovisuals:

Deuwatts Betevé

Tertúlia sobre altes capacitats al PuntAvuiTV

A partir del minut 6:35.

Entrevista a Mataró Ràdio

Entrevista a La Xarxa

Entrevista a Cugat.cat