Activitats: Fem Casal d'Estiu i cursos virtuals · Psicologia: Atenem presencialment i per videotrucada.

Tallers i activitats

Extraescolars · Puntuals · Casals

Tallers extraescolars 20-21

Cada tarda entre setmana i els dissabtes al matí, la ciència i la tecnologia envaeixen el Centre Kepler! Videojocs, robòtica, programació, experiments... Tallers extraescolars on alumnes a partir de 5 anys poden compartir interessos, aprendre i, sobretot, divertir-se descobrint i experimentant amb el món que els envolta!


foto robòtica 5-7

Robòtica (5-7 anys)

Ens iniciem en la robòtica educativa amb materials de LEGO, FischerTechnik, Robotis i molts més! Aprenem lògica, matemàtiques, enginyeria, ciència i informàtica alhora que ens divertim muntant i programant robots!

foto robòtica 8-10

Robòtica (8-10 anys)

Posem en pràctica l'enginy i la intuïció per fer realitat robots que compleixin reptes de tot tipus! Des de girar, seguir línies o utilitzar sensors fins a construir animals robòtics, cotxes, telefèrics o batalles de robots!

foto robòtica +11

Robòtica FLL (+10)

Molt més que robòtica en la preparació de la competició internacional First LEGO League, que combina robòtica, recerca científica i treball en equip! Creativitat, innovació, competició, reptes tecnològics... una experiència sorprenent!


foto invents i experiments 5-7

Invents i experiments (5-7 anys)

Descobriments quotidians per iniciar-nos en la física, la química o la biologia de forma intuïtiva, amena i experimental. Plantes, animals, fenòmens naturals, astronomia... posem a prova el món que ens envolta de la forma més divertida: investigant!

foto invents i experiments 8-10

Invents i experiments (8-10 anys)

Projectes d’investigació que ens apropen al funcionament de la natura! Seguint el mètode científic i la nostra imaginació, dissenyem, construïm i portem a la pràctica creacions i experiments científics sorprenents sobre biologia, geologia, química o física!

foto invents programables 8-10

Invents programables (8-10 anys)

Combinem la tecnologia, la programació informàtica, l'electrònica i la imaginació per dissenyar i crear màquines! Fem videojocs, programem sistemes electrònics i ens convertim en makers, reutilitzant tot tipus de materials per donar vida als projectes tecnològics més sorprenents!

foto invents programables +11

Invents programables (+10)

Ideem i fem realitat els nostres propis videojocs, animacions, construccions electròniques o aplicacions. Ens endinsem en la programació informàtica, les matemàtiques i l’electrònica per adquirir les nocions bàsiques per desenvolupar els invents tecnològics que ens proposem!

foto invents programables +11

Videojocs amb Godot (+10)

Descobrim el Godot, un motor de videojocs gratuït, de programari lliure i senzill d'utilitzar, que us permetrà permet arribar a crear videojocs més complexes i amb qualitat professional! Farem realitat els videojocs a què t'agrada jugar i tots els que puguis arribar a imaginar!

foto propostes

Feu-nos propostes!

Tallers extraescolars a la vostra mida!

Si els nostres horaris o interessos no s'adapten a les vostres necessitats, digueu-nos-ho i intentarem, en la mesura del possible, canviar els tallers de dia o obrir grups nous.

Consulteu tota la informació dels tallers aquí. Per qualsevol dubte o per realitzar inscripcions, envieu-nos un correu a info@centrekepler.com amb el full d'inscripció omplert i espereu la nostra confirmació.

Podeu consultar també la nostra política d'activitats.

Tallers puntuals

promoció puntuals

Un dissabte a la tarda de cada mes, el Centre Kepler obre per seguir apropant la ciència i la tecnologia a encara més nens i nenes!

Activitats puntuals monogràfiques d’1,5h (2 torns cada tarda: torn 1 de 16-17:30h / torn 2 de 18-19:30h) per a màxim 18 participants de 5-12 anys. Ens apropem a l’aerodinàmica, la creació 3D, el desenvolupament de videojocs, la biologia, la robòtica, l’electrònica o la química a través d’explicacions pràctiques, reptes, construccions i experiments!


Tallers puntuals 2n trimestre:

foto taller puntual 2n trimestre gener

Revolució Industrial

A finals del segle XVIII la força del vapor i la mecanització dels processos de manufactura van donar lloc a un món nou d'avenços tecnològics. Vine a revolucionar la industria en primera persona!!


foto taller puntual 2n trimestre febrer

Foto-clic!

Atrapar la llum d'un moment i capturar per sempre un instant concret. Això és el que intenta fer la fotografia. Sona màgic, oi? Doncs és ciència! Descobrim junts com funciona aquesta barreja meravellosa d'art i tecnologia?


foto taller puntual 2n trimestre març

Robo-bestioles

Temudes per molts i adorades per pocs, les bestioles de més de quatre potes desperten passions. Construirem insectes, aràcnids i altres cuques robòtiques i aprendrem a distingir-les per poder reconèixer-les en la natura!!


Consulteu tota la informació aquí per qualsevol dubte o per realitzar inscripcions, envieu-nos un correu a info@centrekepler.com

Casals

Durant les vacances d’estiu i de Nadal, segueixen les aventures científiques al Centre Kepler!

Activitats de física, matemàtiques, robòtica, astronomia, enginyeria, ciències naturals o química, tallers en petit i gran grup, activitats d’interior i exterior, sortida setmanal... un espai de trobada i diversió per a petits aficionats a la ciència i la tecnologia!

Casal d'Estiu 2020: CRONOKEPLER


Aquests mesos de confinament per fi hem aconseguit construir el nostre invent més esperat: la màquina del temps.

Ara només necessitem nens i nenes que s'atreveixin a provar-la!

Consulta tota la informació.

Edat: De 5 a 14 anys (es faran diversos grups en funció de l'edat durant part de les activitats)

Horari: De 9:00 a 13:00 (acollida 8:00-14:00 sota demanda)

Import: 150€/Setmana (130€ Setmana 7)
(10% de descompte (135€ -117€ Setmana 7-) si heu fet extraescolars al CK el curs 2019-20 o si s'inscriu més d'un germà a la mateixa setmana de Casal)

Setmanes:

 • Setmana 1: del 29 de juny al 3 de juliol
 • Setmana 2: del 6 al 10 de juliol
 • Setmana 3: del 13 al 17 de juliol
 • Setmana 4: del 20 al 24 de juliol
 • Setmana 5: del 27 al 31 de juliol
 • Setmana 6: del 31 d'agost al 04 de setembre
 • Setmana 7: del 07 al 10 de setembre
 • Escriviu-nos un correu per apuntar-vos a la llista d'espera!

Activarem la màquina del temps des del present i cada setmana ens transportarem a una nova època sorpresa!

Destinacions possibles:
 • ELS ORIGENS DE LA CIVILITZACIÓ
  Ciutats · Escriptura · Geometria · Babilònia · Piràmides · Agricultura · Nàutica · Jeroglífics
 • LA CIÈNCIA AL MARE NOSTRUM
  Pitàgores · Democràcia · Partenó · Hipàtia · Mitologia · Euclides · Astronomia · Física
 • CASTELLS, JOGLARS I CORONES
  Àlgebra · Traduccions · Trobadors · Còdex · Rellotges · Bruíxoles · Algorismes · Alquimia
 • L'ERA DELS DESCOBRIMENTS
  Humanisme · Exploracions · Renaixement · Leonardo Da Vinci · Ciència · Criptografia
 • LLUMS I OMBRES
  Il·lustració · Revolució · Racionalisme · Newton · Ciències naturals · Invents · Òrbites
 • L'ERA DE LES MÀQUINES
  Indústria · Ferrocarril · Louis Pasteur · Medicina · Fotografia · Telègraf · Química
 • LA FI DEL MIL·LENI
  Informàtica · Física quàntica · Nuclears · Intel·ligència artificial · Relativitat · Genètica

Inscripció: Ompliu el full d'inscripció i envieu-lo a info@centrekepler.com. Espereu la nostra confirmació de la plaça abans d'efectuar el pagament.
Consideracions addicionals COVID-19!

A dia d'avui, encara no hi ha indicacions oficials que regulin el lleure durant els mesos d'estiu. Per tant, encara no sabem segur si el Casal es podrà dur a terme ni en quines condicions. Per això, hem decidit no fixar les temàtiques de les setmanes.

Totes les activitats es duran a terme amb les màximes garanties sanitàries, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i en condicions d'higiene i seguretat.

Les mesures que de moment s'estan prenent a d'altres països, varien molt segons el lloc però inclouen, entre d'altres, aspectes com:

 • La limitació del nombre de nens segons l'espai disponible.
 • La limitació de la interacció dels nens d'un mateix casal, fent que hi hagi grups reduïts i estables per a totes les activitats amb un mateix monitor.
 • L'obligació d'espaiar l'arribada i recollida dels nens i nenes per tal de prendre mesures higièniques i de control de la temperatura a primera hora així com evitar aglomeracions.
 • L'obligació de ventilar i desinfectar totes les sales i materials un determinat nombre de vegades al dia
 • L'obligació de rentar-se les mans diverses vegades durant el dia.

És per tot això que la informació explicada en aquest document és subjecta a canvis segons les indicacions de les autoritats sanitàries.

En cas que la setmana a què estigueu apuntats no es pugui fer, us ho comunicaríem al més aviat possible i us retornaríem l'import íntegre de la matrícula.

De la mateixa manera, us retornaríem tot l'import si s'hagués de limitar el nombre de places ofertes i us quedéssiu sense. La prioritat serà establerta en base a l'ordre d'inscripció però pot ser modificada segons les condicions que estableixi el govern. Per exemple, en d'altres països tenen preferència en la inscripció les famílies monoparentals o les que no tenen la possibilitat de teletreballar.

En resum, tot i que la situació actual és força incerta, volem compartir amb vosaltres que el nostre compromís és informar-nos i adaptar-nos a les condicions que s'estableixin, posant sempre per davant de tot la seguretat dels nens, nenes, monitors i famílies.

Us agraïm la confiança i la oportunitat de gaudir junts d'un estiu fantàstic!Per qualsevol dubte: Consulteu tota la informació.
info@centrekepler.com / 93 205 08 76

Reptes i activitats

La diversió del Centre Kepler arriba a casa vostra!

imatge reptes i activitats

Trencaclosques, enigmes i propostes d'experiments i d' invents per activar les neurones de tota la família i per posar en pràctica les creacions més sorprenents. Descobrim la història, la física, les matemàtiques o la química a través de la lògica i el mètode científic.

Una selecció de material del Centre Kepler per poder-vos divertir sense sortir de casa i amb material que segur que teniu a l'abast. Endavant, exploradors!

Reptes:

Repte 1: Festa a la piscina

Aconseguirà l'amic del Theodor Kaluza omplir la piscina a temps per la festa?

Repte 2: Trencaclosques geomètric

Sou capaços d'ajuntar les peces necessàries per fer les figures?

Repte 3: La nova fàbrica de Willy Wonka

Ja sabreu resoldre enigmes en altres llengües? Potser la xocolata us hi ajuda!

Repte 4: Misteris de museu

Els museus semblen llocs tranquils, però de tant en tant hi passen coses ben curioses!

Activitats:

Activitat 1: Cotxe de globus

Crea el teu propi cotxe de globus i propulsa'l descobrint la tercera llei de Newton!

Activitat 2: Laberints per a brots

Munta una capsa laberíntica per esbrinar com creixen les plantes!

Activitat 3: Tres tipus d'slimes

Crea tres tipus diferents d'slimes amb materials diferents, t'atreveixes a fer-ne? I a variar-los?

Activitat 4: Torre de densitats

Per què els globus volen cap al cel quan els deixem anar? I per què els vaixells floten i les roques s’enfonsen?

Heu estat capaços de resoldre algun dels reptes? Heu fet alguna de les activitats? Ens encantarà saber-ho! Envieu-nos les vostres respostes o fotografies a info@centrekepler.com

Cursos Online

Voleu aprendre des de casa de la mà del Centre Kepler?

Arriben els cursos online del Centre Kepler per portar-vos a descobrir la programació de videojocs a distància, al vostre ritme i amb un acompanyament personalitzat.

Comptareu amb una sèrie de vídeos online per anar veient cadascú al seu ritme les vegades que vulgui i fòrums on podreu preguntar tots els dubtes que tingueu.

A més a més, tindreu disponibles almenys dues tutories en directe per ajudar-vos pas a pas amb els dubtes que encara us quedin o per donar forma a les vostres idees!

captura de pantalla de l'Scratch

Us agrada fer jocs amb l’Scratch? Voleu anar una mica més enllà?

Us portem un curs de dues setmanes per fer des de casa.

Fareu la vostra pròpia versió del Mario i us ensenyarem a utilitzar tècniques que us ajudin a crear les idees que teniu al cap però sempre us han costat de fer!

Gravetat, salts, animacions, enemics i una pila de monedes per recollir! Arribareu al final de les pantalles?

Tindreu també accés a videojocs sencers que us hem preparat d’exemple i podreu consultar com els hem fet.

Per poder començar a programar amb scratch podeu fer-ho directament des d'aquí

Edat: A partir de 8 anys.

Inici: Dilluns 25 de maig.

captura de pantalla del Godot

Voleu més possibilitats? L'Scratch ja us ha quedat curt?

Us oferim un curs de dues setmanes d'iniciació al Godot. Un motor de videojocs gratuït, de programari lliure, senzill d'utilitzar, que consumeix pocs recursos i permet arribar a qualitat professional.

Amb un llenguatge de programació molt similar al Python, creareu dos videojocs en 2D, un de guiat i un de lliure (amb el nostre ajut) i us ensenyarem les tècniques bàsiques del Godot que us permetin arribar més enllà del que heu pogut fins ara!

Tindreu també accés a videojocs sencers que us hem preparat d’exemple i podreu consultar com els hem fet.

Si voleu tenir una idea de com començar us hem preparat uns quants vídeos per què veieu com es pot començar a fer servir! Els trobareu aquí. Esperem que us agradin!

Edat: A partir de 10 anys.

Inici (2a edició): Dilluns 11 de maig.

Import: 80€/ curs (10% de descompte (72€) si feu extraescolars mensuals o s'inscriu més d'un germà)

Inscripció: Ompliu el full d'inscripció i envieu-lo a info@centrekepler.com.
Espereu la nostra confirmació de la plaça abans d'efectuar el pagament.

Per qualsevol dubte: info@centrekepler.com

Vídeos d'iniciació: Scratch i Godot